Totaal Pakket

H&J Webdesign biedt  u de mogelijkheid om optimaal betrokken te zijn bij de realisatie van uw nieuwe website met minimale inspanning.

Dit bieden wij aan doormiddel van het Totaal pakket. Wanneer u bij ons een Totaalpakket afneemt, verzorgen wij het gehele traject, vanaf het introductie-gesprek tot en met de oplevering van uw nieuwe website. Hierbij kunt u denken aan de volgende acties:

- Introductie gesprek;
- Ontwikkeling van de website;
- Een bijpassend hostingpakket activeren;
- Vastleggen domeinnaam;
- Het aanmaken van de gewenste e-mailadressen;
- Handleiding voor het beheren van uw website;
- Vast aantal beheersuren per jaar (optioneel);
- Kwartaalrapportage (bezichtigingen, veelbezochte pagina‚Äôs etc. (optioneel)).

Wanneer wij uw website mogen bouwen kunt u de voortgang via een speciaal toegewezen website volgen. Hierdoor blijft u zelf op de hoogte van de voortgang van uw eigen website.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te allen tijde zelf gemakkelijk de informatie op uw website bij te werken. Met behulp van een gebruiksvriendelijke beheer module kunt u uw eigen website onderhouden en bewerken en dus uw site up-to-date houden. Het up-to-date houden van uw website kan vanaf de plek en op het moment dat het u uitkomt. Uiteraard is het ook mogelijk om het beheer over te laten aan anderen.

Wilt u echter wel zelf het beheer voor uw rekening nemen is dit ook mogelijk via de gebruiksvriendelijke beheer module. Voor vragen mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.