Website ontwikkeling

H&J Webdesign is uw partner voor het realiseren van een website op maat. Geen organisatie is hetzelfde en daarom is geen website hetzelfde. Wij ontwerpen uw website op maat, passend in uw huisstijl, tegen een betaalbare prijs.

Wanneer wij uw website mogen ontwikkelen kunt u de voortgang via een speciaal toegewezen website volgen. Hierdoor blijft u zelf op de hoogte van de voortgang van uw eigen website.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te allen tijde zelf gemakkelijk de informatie op uw website bij te werken. Met behulp van een gebruiksvriendelijke beheer module kunt u uw website onderhouden en bewerken en dus uw site up-to-date houden. Het up-to-date houden van uw website kan vanaf de plek  en op het moment dat het u uitkomt. Uiteraard is het ook mogelijk om het beheer over te laten aan anderen.

Mocht u niet in staat zijn om uw website zelf te beheren, dan is het mogelijk om het beheer van uw website aan ons over te laten. Voor vragen mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.